Επικαιρότητα:

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Έμενα για τρεις μέρες σε μια πυλωτή

07 Απρ. 2021 - 09:51 | Show Biz
Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Έμενα για τρεις μέρες σε μια πυλωτή

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για την ομοιότητά του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Ο Κρατερός είναι δάσκαλός μου. Έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο με δικό του κομμάτι και πήρα πτυχίο με τον Κρατερό. Δεν ένιωσα ποτέ ότι περνάω δύσκολα με το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση, ένα περίπτερο,  και όλη τη ζωή μου είμαι περιπτεράς. Για τους πελάτες στο περίπτερο είμαι ο γιος του Τριαντάφυλλου που παίζει στην τηλεόραση. Πολλοί πελάτες στο περίπτερο μου λένε “δεν σου το ‘χαμε να είσαι αστυνομικός”. Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, δεν είχα πάριε λεφτά μπροστά, έμεινα κάποια στιγμή χωρίς σπίτι γιατί δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Έμεινα για 2-3 μέρες σε ένα ίντερνετ καφέ και για άλλες 2-3 μέρες σε μια πυλωτή», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου.

  
Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου αναφέρθηκε στη συνέχεια και στην ομοιότητα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι μοιάζω με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είμαστε και οι δύο μακρόστενοι και βοηθάει πολύ το μαλλί και το μουστάκι. Επειδή είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με άλλο μαλλί και άλλο τρίχωμα στο πρόσωπο δεν μοιάζουμε τόσο. Στο δρόμο με μπερδεύουν με τον Γιώργο».