Ορφέας Αυγουστίδης: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός – Γέννησε η σύντροφός του

07 Απρ. 2021 - 16:08 | Show Biz
Ορφέας Αυγουστίδης: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός – Γέννησε η σύντροφός του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος καθώς πριν λίγες ώρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Η σύντροφός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη τη στιγμή βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού επισφράγισε τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε για τη σύντροφό του είναι πως ονομάζεται Γεωργία και δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος.

“Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός”, είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Ορφέας Αυγουστίδης για το ενδεχόμενο οικογένειας.