Η Χριστίνα Μπόμπα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος

08 Απρ. 2021 - 04:48 | Show Biz
Η Χριστίνα Μπόμπα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος

Για τις δυσκολίες που συνάντησε στην εγκυμοσύνη και για τα αρνητικά σχόλια που έχουν δεχτεί με τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα. 
 
Καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα ήταν η Χριστίνα Μπόμπα σε μία συνέντευξη που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που είχε να μείνει έγκυος την σχέση της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη αλλά και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια. 

«Ήταν για εμάς δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάναμε εξωσωματική οπότε περάσαμε από όλα τα στάδια όταν δεν ερχόταν. Όταν κάναμε την εμβρυομεταφορά περίμενα και προσευχόμουν. Ήμασταν εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι μπορεί να είναι δίδυμα, γιατί είχαμε βάλει δύο έμβρυα και το ευχόμουν» ανέφερε αρχικά.

Επί δύο χρόνια εξομολογήθηκε πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούσαν να μείνει έγκυος αλλά ένα ιατρικό θέμα που αντιμετώπιζε μείωνε τις πιθανότητες να τα καταφέρουν. Η ψυχολογική φθορά ήταν μεγάλη κι έτσι από κοινού πήραν την απόφαση την περίοδο της πρώτης καραντίνας να προχωρήσουν με τη βοήθεια της επιστήμης.

«Πέρασαν περίπου 2 χρόνια και συνεχόμενα είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν πολύ καλά. Στη συνέχεια αυτό άρχισε να με καταβάλλει αλλά μετά από 2 χρόνια μου ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Ψυχολογικά με έριχνε, ο Σάκης ήταν υποστηρικτικός και έλεγε “δεν πειράζει” και δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάποια στιγμή, στην καραντίνα νούμερο ένα αισθάνθηκα ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο κι ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους και ότι μειώνονται οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωράριο».

Για την κριτική που δέχτηκε για υπερπροβολή στα social media ανέφερε: «Έχει ειπωθεί ότι λέμε πολλά για την προσωπική μας ζωή. Στον γάμο πετούσαμε στα σύννεφα οπότε το τελευταίο πράγμα που κοιτάξαμε ήταν το τι ειπώθηκε. Στη ζωή μας γενικά ανάλογα το πού βρισκόμαστε μπορεί να το κοιτάξουμε, εγώ κυρίως, ο Σάκης έχει τετράγωνη λογική και είναι προστατευμένος. Εγώ μπορεί να πληγωθώ και πληγώνομαι κυρίως αν ακούσω κάτι για τον Σάκη. Δεν έχω σκεφτεί να τον υπερασπιστώ δημόσια. Δεν έχω διαβάσει μέχρι στιγμής κάτι σοβαρό, τα περισσότερα είναι κακίες, αλλά είναι τόσο αστεία, και λες δεν αξίζει να ασχοληθείς»

Τέλος, σε ερώτηση για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να είναι και πάλι σε κάποιο concept απάντησε: «Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Πάλι κλήθηκα να αντιμετωπίσω πολλά σχόλια προτού καν εμφανιστώ. Εκείνη την περίοδο με είχε στρεσάρει αυτό αλλά τώρα το αναπολώ σαν κάτι που μου άρεσε πολύ και θα ξανάκανα τηλεόραση αλλά στις προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή είναι λίγο πιο πίσω πιο πολύ λόγω συνθηκών. και θα μου ταίριαζε».