Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πήγα καλεσμένος στον γάμο μου - σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι

14 Απρ. 2021 - 11:56 | Show Biz
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Πήγα καλεσμένος στον γάμο μου - σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε  για τον  γάμο του και το παιδί που περιμένουν σε λίγο καιρό με την γυναίκα του.
 
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κρατά  την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μόνο που είχα αποκαλύψει στο παρελθόν είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αυτό για να τονίσει προς κάθε διεύθυνση την ανάγκη της πρόληψης.

Όπως παραδέχτηκε στον καλά πληροφορημένο Γιώργο Λιάγκα, ο ηθοποιός πήγε στον γάμο του χωρίς να γνωρίζει ότι ο γαμπρός ήταν ο ίδιος.

«Είχα υποψία, είχα κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.

»Είμασταν μαζί επτά χρόνια. Δεν το είχαμε επισημοποιήσει. Ήμασταν καλά μαζί, περνάγαμε καλά, αυτό ήταν όλο.

 
»Κάποια στιγμή είχα πάει στην μητέρα μου και ήρθαν δυο φίλες της Δέσποινας με μια πολύ ωραία καρτούλα που ήταν τελικά η πρόσκληση γάμου. Αυτό συνέβη 4 – 5 μέρες πριν από τον γάμο. Επειδή είχαμε πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα μου μου φάνηκε πολύ όμορφο, πολύ τρυφερό και δεν με ξάφνιασε» είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τα πρακτικά ζητήματα του γάμου, εαυτά τα είχαν φροντίσει άλλοι.
«Η πλάκα είναι ότι είχε συνεννοηθεί με τη Νικόλ Παναγιώτου (ενδυματολόγο) στα γυρίσματα που κάναμε, η οποία μου είχε δοκιμάσει ένα κοστούμι, υποτίθεται για το γύρισμα. Και να μου το κονταίνει και να μου το φτιάχνει… Και ήταν το γαμπριάτικο κοστούμι.

»Τελικά όλα τα παιδιά ήταν καλεσμένοι – το "Daddy Cool" κάναμε εκείνη την περίοδο».

 
«Και πόσων χρονών ήσουν παντρεύτηκες, αν επιτρέπεται», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Παντρεύτηκα 55 – 56 χρονών» απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος, κατά παραδοχή του, είναι μια εικοσαετία μεγαλύτερος από τη σύζυγό του.

Και έριξε τη «βόμβα».
«Και μια και ζούμε στο «Truman Show» με αυτά που ακούω, να σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι» είπε απευθυνόμενος στους παρουσιαστές.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό ήταν κοινή συναινέσει».