Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος

15 Απρ. 2021 - 07:25 | Show Biz
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος

Για πέμπτη μέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος δίνει τη δική του μάχη ενάντια στον κορονοϊό ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Ο ηθοποιός δεν έχει διασωληνωθεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, όμως οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να αντιμετωπίσουν την πνευμονία που έχει εμφανιστεί και του χορηγούν το μέγιστο οξυγόνο που επιτρέπεται.

«Πάμε στον Κώστα τον Σπυρόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο. Έχω μιλήσει, έχω επικοινωνήσει, όχι με τον ίδιο. Θέλω να σας πω ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση ο άνθρωπος. Παλεύει για να μη διασωληνωθεί, δεν έχει διαλωνηνωθεί ακόμα. Είναι η κατάστασή του σοβαρή. Υπάρχει μια πνευμονία που προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν. Παίρνει φουλ οξυγόνο, είναι στα μέγιστα η ποσότητα οξυγόνου που του παρέχουν. Εύχονται και προσεύχονται οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτή είναι η κατάσταση. Να ευχηθούμε περαστικά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε ότι και η σύντροφος του ηθοποιού, Χριστίνα Πολίτη, είναι θετική στον ιό αλλά τα συμπτώματα είναι ήπια και παραμένει στο σπίτι.