Νεκτάριος Σφυράκης: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο και το στοίχημα που του έσωσε τη ζωή

06 Μαίου 2021 - 11:39 | Show Biz
Νεκτάριος Σφυράκης: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον καρκίνο και το στοίχημα που του έσωσε τη ζωή

Ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και στο στοίχημα που έβαλε το οποίο του έσωσε τη ζωή.

“Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Το Σεπτέμβριο είχα βάλει ένα στοίχημα στο γραφείο προκειμένου να φτάσω έναν στόχο παραγωγής. Και επειδή δεν μου έβγαινε ο στόχος έκανα ένα συμβόλαιο στον εαυτό μου. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο με έστελνε σε προασφαλιστικό έλεγχο. Έκανα check up επειδή το επέβαλε το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Στο check up αρχές Οκτωβρίου βγήκε ένας υπέροχος όπου έδειχνε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα ενόχληση και δεν έκανα έλεγχο γιατί νιώθω πολύ καλά. Έχω υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς άγχος… Με στέλνουν για αξονική με σκιαγραφικό και μου δείχνουν έναν καρκίνο grade 4 που νόμιζα ότι ήταν εξετάσεις πελάτη μου. Είδα στον φάκελο ότι ήταν κακοήθης όγκος κι άρχισα να γελώ και να λέω σοβαρά εγώ; Δεν είχα πυρετό, δεν πονάω πουθενά, δεν έχω συμπτώματα. Απολύτως τίποτα”, είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

“Κάνω μια μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον θα μου πάρουν το νεφρό. Στη γυναίκα μου δεν το είπα αμέσως... Μετά με την πιο σύγχρονη ρομποτική μου έκαναν μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε ημέρες ήμουν όρθιος να πάρω αγκαλιά τα παιδιά μου... Αυτά δεν δίνουν συμπτώματα, όταν δώσουν συμπτώματα τα νέα είναι πολύ άσχημα. Δεν είχα συμπτώματα και δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο έλεγχος ήταν του Θεού το χέρι. Στη γυναίκα μου το είπα ενώ τα είχα ετοιμάσει όλα. Υπήρξε ένας πανικός, μία ταραχή. Στα παιδιά είπα ότι θα πάω να τραγουδήσω κάπου και πως θα λείψω κάποιες μέρες”, πρόσθεσε.