Μιχάλης Σαράντης: Με στιγμάτισε η απώλεια του κολλητού μου

07 Μαίου 2021 - 13:48 | Show Biz
Μιχάλης Σαράντης: Με στιγμάτισε η απώλεια του κολλητού μου

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια που τον στιγμάτισε, αλλά και για  την ζωή του και την καριέρα του.

Εχει βραβευτεί με το το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν» για τον ρόλο του Νότη Σερδάρη στο έργο του Παντελή Χορν, «Φλαντρώ» και για τον ρόλο του Αγγελιοφόρου στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος» σε σκηνοθεσίες Λυδίας Κονιόρδου.

 
«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα», είπε χαρακτηριστικά.

 
Παράλληλα, δήλωσε πως «πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στα πλαίσια ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο».

«Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.