Επικαιρότητα:

Μαρία Αλιφέρη: Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου

09 Μαίου 2021 - 14:29 | Show Biz
Μαρία Αλιφέρη: Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου

Στον καναπέ του Dot κάθισε η Μαρία Αλιφέρη, η οποία παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Με εξαφάνισαν τηλεοπτικά γιατί θεωρήθηκα σύμβολο του κατεστημένου. Το τηλεοπτικό μου “κόψιμο” ήταν σαν να με έβαλαν στη λαιμητόμο. Δεν φανταζόμουν ότι ένα αυθόρμητο «σας αγαπώ» θα γινόταν viral. Αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερό μου παράσημο. Υπήρξα πολύ κλειστό παιδί, γεμάτο ερωτηματικά. Ο άνθρωπος πρέπει να παλεύει και για την εξωτερική και για την εσωτερική του διαδρομή. Η αναζήτησή μου στη ζωή είναι το φως. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω μια κυρία 70 ετών που κρατιέται καλά. Η ψυχή δεν γερνάει, δεν μεγαλώνει», είπε αρχικά η Μαρία Αλιφέρη.

 Η Μαρία Αλιφέρη πρόσθεσε επίσης: «Η εμπειρία ενός ανθρώπου 70 ετών είναι χρήσιμο να επικοινωνηθεί. Η επαφή με τους μαθητές μου δημιουργεί μια διαρκή ανανέωση. Δεν πέρασα ποτέ κρίση ηλικίας. Δεν τόκισα ποτέ στην ομορφιά μου. Η Αλιφέρη τελειώνει στο στούντιο ή όταν κλείσει η αυλαία. Θεωρώ ηλίθιο το σταριλίκι. Δούλευα 48ωρα και έπαθα τρεις υπερκοπώσεις. Ότι έχω κάνει στη ζωή μου το έκανα με κέφι. Η “Κραυγή των λύκων” ήταν μια μαζική επιτυχία».