Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της

13 Μαίου 2021 - 08:24 | Show Biz
Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της

H Αντιγόνη Δρακουλάκη έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές., όμως έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου πρωταγωνιστούσε. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή του  «The 2Night Show».

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2010 με τον ιατρό χειρουργό Γιάννη Χαλικιά, ενώ το 2016 ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους με τον ερχομό του γιου τους.

Η ίδια παραδέχτηκε πως παρόλο που είναι 11 χρόνια παντρεμένοι δεν είναι και πολύ υπέρ του γάμου. «Είμαι 11 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήμουν πολύ φαν του γάμου εξ΄ αρχής. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξεις την προσωπικότητά σου τη δουλειά σου για να παντρευτείς», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Τη μέρα που παντρεύτηκα, έκανε κατακλυσμό. Από τότε τέτοια μέρα δεν έχει ξαναβρέξει! Με τον σύζυγό μου σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Είμαι άνθρωπος της τάξης. Να φανταστείς στην πρώτη καραντίνα έβαλα τα βιβλία μου στη βιβλιοθήκη κατά χρονολογική σειρά.»

Για την απαιτητική δουλειά του συζύγου της δήλωσε: «Ο σύζυγός μου είναι χειρουργός και είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι ασθενείς του είναι ερωτευμένοι μαζί του και είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτό. Είναι σπουδαίο. Με έχει παρατήσει σε ένα ταξίδι στο Βερολίνο. Είχαμε πάει με παρέα. Αλλά δεν ήρθε ποτέ γιατί έπρεπε να χειρουργήσει μια κοπέλα.»