Επικαιρότητα:

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια δέκα κιλών

14 Μαίου 2021 - 18:02 | Show Biz
Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια δέκα κιλών

Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Και κάπου εκεί η παρουσιάστρια κατάφερε να πάρει δέκα κιλά, τα οποία όμως αποφάσισε να χάσει, ακριβώς όπως τα πήρε.

 
Με τη βοήθεια διαιτολόγου, η 42χρονη κατάφερε με σωστό πρόγραμμα και εξετάσεις να χάσει τα κιλά αυτά και τη συμβουλή της την έδωσε και σε όσους παλεύουν να χάσουν κιλά αυτό το διάστημα.

«Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά. Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν απλώς ξεκινήσει μια δίαιτ».

Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά, την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου», τόνισε η Ζέτα.

Με γυμναστική, πιλάτες και TRX και με σωστή διατροφή, η Μακρυπούλια είναι στην πιο fit φάση και η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, αυτό ακριβώς φανερώνει.