Βάσω Λασκαράκη: Κανένα διαζύγιο δεν είναι αναίμακτο

02 Ιουν. 2021 - 13:18 | Show Biz
Βάσω Λασκαράκη: Κανένα διαζύγιο δεν είναι αναίμακτο

Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος, και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για το πώς είναι ως μητέρα.

Δεν είμαι πάρα πολύ cool. Έχω υπάρξει πολλή αυστηρή, θέλω να κρατιέται ένα πρόγραμμα για το παιδί… Μερικές μπορεί να γίνομαι και άδικα αυστηρή και συνήθως αυτό γινόταν όταν δούλευα. Έχω υπάρξει αυστηρή, άδικη και πιεστική αλλά έχω χαλαρώσει», ανέφερε για αρχή η ηθοποιός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κάνει ψυχοθεραπεία και μάλιστα ανέφερε ότι συμβουλεύτηκε τον ψυχολόγο της για το πώς να διαχειριστεί το διαζύγιο.

«Η Εύα ήταν ένα παιδί που έκλεινε τα τέσσερα, οπότε έπρεπε να ακολουθηθεί η γραμμή ανάλογα με την ηλικία της. Αυτό είναι το πιο βασικό, πώς θα το επικοινωνήσεις στο παιδί. Από εκεί και πέρα είναι οι σχέσεις που κρατάς με τον μπαμπά του παιδιού και το ότι πρέπει το παιδί να νιώθει ότι είναι ενήμερη για τα πάντα».

Η Βάσω Λασκαράκη για το διαζύγιό της και τον ενδεχόμενο να γίνει και πάλι μητέρα
Η ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν ήταν «αναίμακτο» και υπογράμμισε τη σημαντικότητα ενός τέτοιου γεγονότος για κάθε παιδί: «Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει. Ρόδινα δεν είναι ποτέ όλα ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο, απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γιατί ο χρόνος θα δείξει πώς έχει καταγραφεί στο παιδί».

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού και δεν το έχει αποκλείσει, τονίζοντας: «Το σκέφτομαι». Ακόμη παραδέχτηκε ότι σκέφτεται το ότι η κόρη της μπορεί να της πει πως θέλει να μείνει με τον πατέρα της, ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο».