Μαρία Σολωμού σε Λατινοπούλου: Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση

02 Ιουν. 2021 - 19:31 | Show Biz
Μαρία Σολωμού σε Λατινοπούλου: Έχω ραγάδες, κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Για τις ατέλειες του σώματός της μιλάει ανοιχτά η Μαρία Σολωμού απαντώντας με τον δικό της τρόπο στις δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου που έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.
Η ηθοποιός δημοσίευσε πέντε αρετουσάριστες φωτογραφίες στις οποίες φοράει μόνο τα εσώρουχά της τονίζοντας πως έχει ραγάδες από τα 13 της και κυτταρίτιδα από τα 18.

 «Μέσα σ’ όλη αυτήν την ινσταγκραμική φρενίτιδα και την αγωνία του ιδανικού ρετούς ένιωσα την ανάγκη να ανεβάσω κάποιες πραγματικές φωτογραφίες, όχι για να το παίξω έξυπνη – έχουμε πολλούς τέτοιους έτσι κι αλλιώς-αλλά για την απομυθοποίηση του πράγματος….. βαριέμαι αυτήν την κρυφή ενοχή της ατέλειας» γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Σολωμού.

«Έχω ραγάδες απ’ τα 13 μου, κυτταρίτιδα απ’ τα 18 και εσχάτως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση….. και ας κάνω 5 φορές τη βδομάδα γυμναστική και ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ, μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες….. και ας μην έχω το δικαίωμα να παραπονεθώ για τίποτα απ’ όλα αυτά γιατί η απάντηση ”εσύ μη μιλάς” είναι ομόφωνη» προσθέτει η ηθοποιός.

«Καλοκαιράκι προ των πυλών ,θα φορεθούν τα καινούρια μαγιουδάκια, θα γίνουμε σοκολατί,θα ποζάρουμε με σκέρτσο για να έρθει στο τέλος το απαραίτητο ρετούς να τελειοποιήσει το ποστ μας!!!Δεν αποτελώ εξαίρεση,……. η ανακάλυψη της κατάλληλης σκιάς και ώρας για το κλικ της επιτυχίας είναι πλέον ειδικότης μου!!! Να σας πω όμως και κάτι…;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν υπάρχει τέλειο…» αναφέρει και συμπληρώνει: «Γιατί ένα ωραίο σώμα μπορεί να έχει ατέλειες ,και να σας πω και κάτι; Δεν πειράζει!!….καθόλου δεν πειράζει….».

e-daily

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi