Επικαιρότητα:

Δανάη Μιχαλάκη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο στη Σύρο και την εγκυμοσύνη

07 Ιουν. 2021 - 07:41 | Show Biz
Δανάη Μιχαλάκη: Όλη η αλήθεια για τον γάμο στη Σύρο και την εγκυμοσύνη

Μετά από την αναστάτωση που δημιουργήθηκε για το αν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν την περασμένη Παρασκευή ή όχι, η ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες βάζει οριστικά τελεία στο θέμα. Μάλιστα, αποκαλύπτει πώς λόγω όλου αυτού που έγινε θα αναγκαστούν να μεταθέσουν την ημερομηνία του γάμου και να τον πραγματοποιήσουν στην Αθήνα!

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο», εξομολογείται η Δανάη Μιχαλάκη και συνεχίζει:

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό».

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Πολλά ειπώθηκαν για τον πολυαναμενόμενο γάμο της «Δρόσως» από τις «Άγριες Μέλισσες» - δηλαδή της ηθοποιού Δανάης Μιχαλάκη - με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνημού, Γιώργο Παπαγεωργίου. Δημοσιεύματα ήθελαν το νεαρό ζευγάρι να παντρεύεται χθες (6/6) στην Σύρο σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και από ό,τι φαίνεται το ευχάριστο γεγονός θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του Αυγούστου.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στις πρόβες για την παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Γκλόρια. Ο συνάδελφός της, Ιωάννης Απέργης, θέλοντας να δείξει το κλίμα στις πρόβες, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο φαίνεται και η Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN, το πρωί της Δευτέρας (7/6) ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Δανάη Μιχαλάκη: Δεν υπάρχει ούτε γάμος, ούτε εγκυμοσύνη

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έσπευσαν στο νησί της Σύρου για να βρουν πού παντρεύεται η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η ηθοποιός, που θα συμμετέχει την επόμενη θεατρική σεζόν στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», είπε: «Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα δεν μου το είπαν και μένα πιο νωρίς. Τι να σου πω, εδώ είμαι, δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα και μάλλον θα γίνει τελικά τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο».


Αναφορικά με το πώς της φάνηκε όλη αυτή η «κινητοποίηση» για τον γάμο της, είπε: «Είναι αστείο. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο. Ότι μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να κάνανε καμιά βουτιά στη Σύρο. Να πέρασαν καλά και να βγήκε κάτι καλό από όλο αυτό». Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι έγκυος, είπε: «Τα διάβασα, είναι ουρανοκατέβατα όλα αυτά πού γράφονται. Δεν είμαι έγκυος... Και να σου πω τους κουμπάρους, τούς ξέρεις;».

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε και για τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες» και για το «Σεσουάρ για δολοφόνους». «Και εμείς αναστατωθήκαμε πάρα πολύ με το φινάλε. Θα συνεχίσω στην 3η σεζόν. Μία χαρά όλα, ωραία πράγματα καινούργια. [...] Επιβάλλεται και λίγη κωμωδία στη ζωή μας με όλα αυτά που τραβάμε. Να να είμαστε καλά, να ανοίξουν τα θέατρα, να μην υπάρξει κάτι καμία έκπληξη και με το καλό από Οκτώβρη θα ξεκινήσω στο "Σεσουάρ για δολοφόνους".