Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βουλγαρη - Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα

09 Ιουν. 2021 - 20:16 | Show Biz
Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βουλγαρη - Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα

Στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του MEGA, Ανθή Βούλγαρη επέλεξε να αναφερθεί ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Happy Day του Alpha. «Νομίζω στην εποχή μας υπάρχουν κάποιες γενικεύσεις, κάποια κουφά που ακούς, κάποια στερεότυπα, υπάρχει θράσος. Δηλαδή, βλέπω νέες παρουσιάστριες που τις βάζουν δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους της τηλεόρασης κι έχουν ένα θράσος» τόνισε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Βλέπαμε πριν την Ανθή Βούλγαρη… Θέλει λίγο πιο σεβασμό. «Ναι ξέρουμε τι τρως εσύ»! Κι εγώ έκανα ειδήσεις με τον Κωνσταντάρα όταν ήμουν πιτσιρικάς, στον πληθυντικό του μιλούσα. Άλλο είμαστε πολύ ωραία παρέα, άλλο γινόμαστε ίσα κι όμοια. Δεν γίνεται αυτό» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να δώσει ευθεία απάντηση σε όσα άκουσε. «Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αυθάδεια = έλλειψη σεβασμού. Οικειότητα = χαλαρός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ πολύ γνωστών η φίλων. Μετά από έρευνα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, κατεληξα πως αυτές οι δύο έννοιες δεν έχουν τίποτα κοινό».

«Βεβαίως επειδή δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν από την Παρασκευή που θα επιστρέψουμε στην εκπομπή θα φροντίσω να μιλάω στον Ιορδάνη στον πληθυντικό και θα τολμήσω να αστειευτώ ή να εκφράσω άποψη μετά από 20 χρόνια που θα έχω κλείσει 40 χρόνια στο επάγγελμα. Φαντάζομαι πως τότε με τα γκρίζα μου μαλλιά θα δικαιούμαι τον τίτλο της έμπειρης και καταξιωμένης παρουσιάστριας» προσθέτει αιχμηρά στην ανάρτηση της.

Καταλήγοντας, η Ανθή Βούλγαρη τονίζει πως «βέβαια μέχρι τότε ποιος ξέρει που θα με έχει βγάλει η ζωή, οπότε άλλαξα γνώμη. Λέω να συνεχίσω να ζω, να μιλάω, να χαίρομαι, να θυμώνω και γενικά να εκφράζομαι σαν ελεύθερος, αυθόρμητος άνθρωπος με όσους μαζί τους νιώθω Οικειότητα. Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βουλγαρη».