Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το εμβόλιο και περιγράφει τις παρενέργειες

11 Ιουν. 2021 - 15:10 | Show Biz
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το εμβόλιο και περιγράφει τις παρενέργειες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοιού και δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτό στην εκπομπή της   Happy day σήμερα το πρωί.

Η παρουσιάστρια εμβολιάστηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο εμβολιαστικό κέντρο Ζωγράφου

Όπως είπε η ίδια,  δεν ήταν από τους φανατικούς υπέρμαχους του εμβολίου. Ζύγισε το θέμα, μίλησε με γιατρούς που εμπιστεύεται και τελικά πήρε την απόφαση να το κάνει.
«Έκανα το εμβόλιο χθες. Δεν το έχω ανεβάσει ακόμη στα social media. Είχα λίγο άγχος. Δεν ήμουν από αυτούς που έλεγα να πάω να εμβολιαστώ και να βρω την ελευθερία μου. Ήθελα, ακούω τους επιστήμονες, αλλά ως άνθρωπος είχα και μια δεύτερη σκέψη και μια αμφιβολία. Αλλά το έκανα και νιώθω καλά και χάρηκα τελικά», είπε, εξηγώντας πως συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι φάρμακα πρέπει να παίρνουμε μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητα. «Η τελευταία φορά που πήρα αντιβίωση ήταν η τελευταία καισαρική που έκανα» συμπλήρωσε.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις παρενέργειες που ένιωσε
«Ένιωσα ένα ελαφρύ μούδιασμα για λίγα λεπτά από το τσίμπημα μέχρι τα δάχτυλα. Σαν να έχει μείνει πολύ ώρα το χέρι ακίνητο. Βγήκε μια νοσηλεύτρια, της είπα τικ ένιωσα και μου είπε πως είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού και μετά από πέντε λεπτά όλα καλά. Δεν ένιωθα τίποτα» είπε η παρουσιάστρια η οποία εμβολιάστηκε με Pfizer.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi