Επικαιρότητα:

Ξεκαθάρισε την θέση της η Τσιμτσιλή: Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή

13 Ιουν. 2021 - 16:30 | Show Biz
Ξεκαθάρισε την θέση της η Τσιμτσιλή: Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ, αποσύρω την συμμετοχή

Την δική της θέση θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκαθαρίσει, το μεσημέρι της Κυριακής, σχετικά με το συνέδριο γονιμότητας και το σεξιστικό σποτ αυτού που κατακρίθηκε social media. Ένα σποτ που οδήγησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατία, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ να αποσύρουν την στήριξη από το συνέδριο.
Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να εκφραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί τον προβληματισμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media» τονίζει χαρακτηριστικά.

«Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα».

 «Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ με βρίσκει αντίθετη διότι το ταξίδι της μητρότητας δεν ορίζεται μόνο από ένα βιολογικό ρολόι που χτυπάει απειλητικά με όρους γονιμότητας αλλά και από άλλες περιστάσεις τις οποίες καθορίζει αποκλειστικά και μόνο κάθε γυναίκα με την ελευθερία της βούλησής της. Ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι. Αποσύρω την συμμετοχή μου» καταλήγει η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.