Επικαιρότητα:

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος

26 Ιουν. 2021 - 09:13 | Show Biz
Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει με την περιγραφή της για τη στιγμή του ατυχήματος

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών της.

«Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είπε στη συνέχεια: «Ένας άνθρωπος κάνει μια επιπολαιότητα και εγώ βρίσκομαι μέσα στη θάλασσα, ενώ κάθομαι στη θέση μου. Κι όπως γύρισε το σκάφος, εγώ βρέθηκα κάτω από τις προπέλες την ώρα που πάω να πάρω αναπνοή, να βγω έξω από τη θάλασσα. Και αυτό θα μπορούσε να μου έχει στοιχίσει τη ζωή μου. Απλά ήμουν τυχερή και απλά μου στοίχισε έναν τραυματισμό στο χέρι μου».

  «Βρίσκεσαι μέσα στο νερό, κουτρουβαλάς μέσα στο νερό, δεν ξέρεις που βρίσκεσαι και φυσικά δεν περίμενα ότι θα βρεθώ κάτω από τις προπέλες. Και το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι… δύσκολα πολύ με όλο αυτό με την προπέλα που στο έχει κάνει “καινούργιο”… Κατάλαβα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, δεν ήξερα που, το κατάλαβα όταν βγήκα στην επιφάνεια, όπου το χέρι μου είναι…», είπε επίσης η Έρρικα Πρεζεράκου.