Επικαιρότητα:

Τανιμανίδης: Το βίντεο με τις κόρες του και η ευχή για τα γενέθλια της Μπόμπα

30 Ιουν. 2021 - 19:23 | Show Biz
Τανιμανίδης: Το βίντεο με τις κόρες του και η ευχή για τα γενέθλια της Μπόμπα

Τα πιο όμορφα γενέθλια της ζωής της ζει σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα , καθώς πλέον είναι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η μελαχρινή καλλονή πριν μια εβδομάδα, έγινε για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο δυο υπέροχα κοριτσάκια που αποτελούν τους καρπούς του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ήδη από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα για τα γενέθλιά της, τα οποία βέβαια τα περνάει στο σπίτι με τα νεογέννητα μωρά της και τον σύζυγό της. Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά δε θα μπορούσε να μην είναι ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν δημόσια.

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς πλέον, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο δίπλα του φαίνεται να κάθεται η Χριστίνα Μπόμπα με τα δυο κοριτσάκια τους. Μάλιστα ο παρουσιαστής ανέσυρε και ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει την ίδια μέρα δυο χρόνια πριν και ευχόταν στη σύζυγό του η νέα χρονιά να τη βρει “διπλή” ενώ τώρα που έγινε “τριπλή” της ευχήθηκε του χρόνου να είναι “τετραπλή”.

“HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος!
Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp)