Επικαιρότητα:

Σάββας Πούμπουρας για Ρένεση και Μπάρκα: Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying

14 Ιουλ. 2021 - 09:21 | Show Biz
Σάββας Πούμπουρας για Ρένεση και Μπάρκα: Έχει παραγίνει η συζήτηση για το bullying

Με αφορμή την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση, αλλά και της Δανάης Μπάρκα, ο Σάββας Πούμπουρας είπε τη δική του άποψη σχετικά με το bullying και τη συζήτηση που γίνεται γύρω από αυτό. 

«Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Καλοκαιρί #Not», ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Αρετή Θεοχαρίδη, στις Σπέτσες στην παραλία της Αγίας Παρασκευής.

«Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying. Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε "είσαι μαλ…ας που κάνεις bullying;" Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα;» πρόσθεσε.

«Γράφονται πολλά για το τι θα κάνω του χρόνου»
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Σάββας Πούμπουρας ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις. «Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα» σχολίασε.

Μάλιστα, ο ίδιος ρωτήθηκε και αν θα βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα» υπογράμμισε, χωρίς να θέλει να πει κάτι άλλο.