Επικαιρότητα:

Ξεσπά η Ναταλία Γερμανού κατά του Καλοκαίρι #not – Δεν είναι αυτό που πίστευα εγώ

14 Ιουλ. 2021 - 15:43 | Show Biz
Ξεσπά η Ναταλία Γερμανού κατά του Καλοκαίρι #not – Δεν είναι αυτό που πίστευα εγώ

Την αντίθεσή της εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Συγκεκριμένα, στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκαν κι οι ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στο Πάμε Δανάη τη νέα σεζόν με την έλευση Δέσποινας Καμπούρη, που από ότι φαίνεται θα ενταχθεί στην ομάδα. Το γεγονός ότι σχολιάστηκε πως είναι μια ιδανική επιλογή για τα θέματα μητρότητας, αφού η ίδια είναι μητέρα, έκαναν τη Ναταλία Γερμανού να ξεσπάσει και να κατακεραυνώσει την εκπομπή, γράφοντας: «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus.»

 Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είναι συνεργάτης της εκπομπής, απάντησε κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας με τη Ναταλία Γερμανού να επισημαίνει σε ποιο σημείο διαφωνεί κάθετα.

Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα»

Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ.
Είναι bio bonus.

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) July 14, 2021