Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη συμφωνία τους

21 Ιουλ. 2021 - 13:54 | Show Biz
Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη συμφωνία τους

Συντετριμμένοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του θρυλικού τραγουδιστή. 

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς, με την κηδεία του να γίνεται το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Ιουλίου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι ώρες και για τον Ηλία Ψινάκη που διατηρούσε άριστες φιλικές σχέσεις με το ζεύγος, Βοσκόπουλου - Γκερέκου.

Μάλιστα, ο μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα. αποχαιρέτησε τον φίλο του, Τόλη Βοσκόπουλο, δημοσιεύοντας στο instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του γάμου του με την Άντζελα Γκερέκου, το 1996. Στην ανάρτηση αποκάλυψε και τη… συμφωνία που είχαν κάνει.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία», έγραψε και την ημέρα της κηδείας εμφανίστηκε να αποχαιρετήσει τον φίλο του φορώντας λευκό κοστούμι.