Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Ένας νεόπλουτος της εξουσίας

28 Ιουλ. 2021 - 17:20 | Show Biz
Κώστας Αρζόγλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Ένας νεόπλουτος της εξουσίας

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος έχει δουλέψει σε σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κατέθεσε την άποψή του για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

«Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει ένα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει οπωσδήποτε να πω ένα βαθύτατο μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο θάρρος αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι», είπε ο Κώστας Αρζόγλου και συνέχισε:

«Αν μπορούσα να φτιάξω ένα σκίτσο, μια περιγραφή του Πέτρου, από αυτά που ακούω θα είχα να κάνω με κάποιον που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει ή την χρησιμοποιεί περίεργα, έναν νεόπλουτο της εξουσίας».

«Αν με καλούσαν για μάρτυρα θα έλεγα την αλήθεια. Θα έλεγα ότι δεν έχω συναντήσει ένα τέτοιου είδους πρόσωπο στην συναναστροφή μου και στις σκηνές που είχαμε με τον Πέτρο. Όμως σέβομαι πάρα πολύ ότι οι κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν. Αυτό είναι πολύ θαρραλέο», κατέληξε ο Κώστας Αρζόγλου.