Επικαιρότητα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Όλοι ήξεραν πόσο κακοποιητικός είναι - Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα

30 Ιουλ. 2021 - 11:40 | Show Biz
Πέτρος Φιλιππίδης: Όλοι ήξεραν πόσο κακοποιητικός είναι  - Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα

Ξέσπασε η  ηθοποιός  Ελένη Τζώρτζη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή Καλοκαίρι not σε  τηλεφωνική σύνδεση που είχαν

«Έχω δεχτεί κατ’ επανάληψη κακοποιητική συμπεριφορά, υποτιμητική και πρόστυχη που μου συνέβη και από τον ίδιο τον Φιλιππίδη. Κανείς δεν με άκουσε τότε. Ειπώθηκε το όνομά μου και συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα από ένα ψέμα που ειπώθηκε από τον κύριο Φιλιππίδη, ο οποίος με κατηγόρησε. Είχε το βήμα να το κάνει, εγώ δεν είχα κανένα βήμα και ούτε μου δόθηκε ποτέ. Δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει τι συνέβη», είπε αρχικά η Ελένη Τζώρτζη.

Η Ελένη Τζώρτζη είπε στη συνέχεια: «Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά που εγώ δεν είχα ούτε το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Δεν ήμουν ποτέ στην αυλή του και είχε μάθει να λειτουργεί με αυλή. Εάν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος. Ήταν απολύτως ψέμα αυτό που είχε πει τότε. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο για δουλειά και αυτό ήταν το πρόβλημά του, ότι δεν τον αποδεχόμουν τόσο που να τον πάρω τηλέφωνο για δουλειά».

   «Το σύστημα τον καλύπτει και θα τον καλύπτει. Στο χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη, όλοι ξέρουμε όλους. Ήξεραν πόσο κακοποιητικός ήταν απέναντι στους συναδέλφους του. Και σε μια ομαδική δουλειά είναι άρρωστο να είσαι κακοποιητικός», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Τζώρτζη.