Κώστας Φραγκολιάς: Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα

Κώστας Φραγκολιάς: Θέλω να ξέρω το πρόσωπο που με έκανε μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα

Ο Κώστας Φραγκολιάς ξεσπά για τα σενάρια εμπρησμού που, από ότι φαίνεται, αφορούν αρκετές περιπτώσεις πυρκαγιών που πλήττουν περιοχές της χώρας μας.

Στην δημοσίευσή του αναφέρει ότι θέλει να ξέρει ποιοι ευθύνονται για όλα αυτά και για τις τραγικές ημέρες που ζουν πολλοί συνάνθρωποί μας:

«Θα παρακαλούσα τους κρατικούς φορείς να βγάλουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες όλων των συλληφθέντων, αυτών των ημερών, με την κατηγορία του εμπρησμού. Θέλω να ξέρω το πρόσωπο του εχθρού μου σε αυτόν τον πόλεμο, που με έκανε να στεναχωρηθώ, να αγανακτήσω, να απηυδήσω και με έκανε πρόσφυγα και μετανάστη στην ίδια μου τη χώρα, καθώς έχασα σπίτια, αυτοκίνητα, περιουσίες, το σπίτι μου, αλλά και την μάνα μας.

  Τη μάνα φύση, επηρεάζοντας το μέλλον μας. Σας παρακαλώ.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fragkolias (@fragkolias)

Φωτογραφία της Χαρούλα Π.

Η Χαρούλα διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο του ψηφιακού περιεχομένου. Η γραφή της κινείται με άνεση ανάμεσα σε παράξενες ιστορίες που προκαλούν τη φαντασία, πρακτικά life hacks που απλουστεύουν την καθημερινότητα, αλλά και αναλύσεις για τις σχέσεις και την ψυχολογία.