Θέμης Αδαμαντίδης: Και οι άνδρες κλαίνε, καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους

07 Σεπ. 2021 - 17:04 | Show Biz
Θέμης Αδαμαντίδης: Και οι άνδρες κλαίνε, καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι από τους πέντε γιους του, οι δύο έχουν κλίση στο τραγούδι ,ενώ δήλωσε πως οι άνδρες καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι

«Παραμένω καλλιτεχνικά ενεργός και έτσι πρέπει. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι και ικανοί να το παλεύουμε. Δεν μπορεί κανείς να αφήσει έτσι το χρόνο να περνάει με όλες αυτές τις δυσκολιές, γιατί τότε θα νιώσουμε ακόμα μεγαλύτερη τη ματαιοδοξία», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

 «Ο έρωτας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μου δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσω. Αν δεν είσαι ερωτευμένος τα πράγματα στη ζωή έχουν άλλο χρώμα», τόνισε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή και την καριέρα του.

«Είμαι πατέρας 5 αγοριών. Δύο από αυτούς έχουν κλίση στο τραγούδι», αποκάλυψε και αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι…«Ξεκίνησα στο μοντέρνο και δυσκολεύτηκα να πω λαϊκό. Πρέπει να συμφωνεί ο κόσμος ότι είμαι καθαρόαιμος λαϊκός τραγουδιστής».

«Και οι άνδρες κλαίνε, καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους. Το κλάμα είναι καλό, κάτι σου δίνει. Το συναίσθημα πάει να εξαφανιστεί», τόνισε και παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευαίσθητος με τους γιους του. «Δεν μπορώ να είμαι αυστηρός, τα παιδιά δεν θέλουν φωνή».