Επικαιρότητα:

Νίκος Κοκλώνης: Χώρισα και δεν πέρασα το καλοκαίρι όπως ήθελα

24 Σεπ. 2021 - 13:19 | Show Biz
Νίκος Κοκλώνης: Χώρισα και δεν πέρασα το καλοκαίρι όπως ήθελα

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης την Παρασκευή στον Alpha. Ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US δε δίστασε μάλιστα, μέσα σε όλα, να αναφερθεί στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του.

Πιο συγκεκριμένα, Νίκος Κοκλώνης παραδέχθηκε στην καλή του φίλη, Κατερίνα πως «χώρισα, ναι, το καλοκαίρι. Ήμουν λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά μετά το ξεπεράσαμε μαζί. Είχαμε τα up και τα down, τα τηλεφωνήματα τα ξημερώματα. Θα πω κιόλας πως ένα βράδυ είχαμε πάει με την Κατερίνα και ήπιαμε, που εγώ δεν πίνω. Έγινα ρεζίλι και αισθάνομαι άσχημα»!

Έπαιρνε τότε η Κατερίνα τη σχέση μου τηλέφωνο, χωρίς να το ξέρω και την είχε σε ανοιχτή ακρόαση» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US. «Για μένα η σχέση μου είναι οικογένεια μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μας ερωτευόμαστε και επειδή εγώ είμαι των άκρων ερωτεύομαι στο φουλ».

«Δεν πέρασα το καλοκαίρι όπως ήθελα αλλά ήρθε ο χειμώνας με τη δουλειά και όλα αυτά που είχαμε να κάνουμε εδώ με τις εκπομπές και τα ξέχασα! Δεν είχα δηλαδή χρόνο να σκεφτώ αυτά».