Βασιλική Μιλλούση–ΛευτAέρης Πετρούνιας: Σήμερα ο γάμος τους

25 Σεπ. 2021 - 09:29 | Show Biz
Βασιλική Μιλλούση–ΛευτAέρης Πετρούνιας: Σήμερα ο γάμος τους

Tα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.
Το αγαπημένο ζευγάρι αθλητών, που μετρά ήδη πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, μετά από αρκετές αναβολές, είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο. 
 
Τον περασμένο Αύγουστο βάπτισαν τις δυο κορούλες τους, τη μικρή Σοφία και την Ελένη, ενώ τώρα οδεύουν στην πραγματοποίηση ενός ακόμα μυστηρίου, όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί. 

Ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία τους να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, ωστόσο ήθελαν πρώτα να έχει ολοκληρώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας τις υποχρεώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Ο θρησκευτικός τους γάμος θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνονται στη σειρά, τα παπούτσια του γαμπρού, Λευτέρη Πετρούνια, τα νυφικά της πέδιλα αλλά και τα δυο ζευγάρια των παιδιών τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Όλα έτοιμα λοιπόν» με το hashtag #wedding.