Επικαιρότητα:

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ζητώ συγγνώμη, δεν είμαι βιαστής

25 Σεπ. 2021 - 10:03 | Show Biz
Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ζητώ συγγνώμη, δεν είμαι βιαστής

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, που γνωρίσαμε  στο Big Brother, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weeken» και την Πέννυ Καβέτσου με αφορμή την ατάκα του στο ριάλιτι που συμμετείχε που προκάλεσε αντιδράσεις και είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί και από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχω κατασταλάξει, έχω σκεφτεί, έχω μείνει πολλές ώρες μόνος μου και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, στο οποίο είχα πολύ bullying, επιθέσεις, κατακραυγή από τον κόσμο, το οποίο με σημάδεψε. Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, δεν είμαι βιαστής. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα»

 «Είναι κάτι που δεν λέγεται ούτε για πλάκα, συμφωνώ. Αυτό το γεγονός μου έχει στοιχήσει πάρα πολύ γιατί έχω και μια οικογένεια από πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου. Άρα αυτό στιγματίζει και την οικογένειά μου. Με προβληματίζει ότι αν θελήσω να κάνω μια σχέση, θα έχω πάνω μου την ταμπέλα εξαιτίας ενός πράγματος που είπα. Εγώ το είπα και παίρνω την ευθύνη, αλλά δεν είμαι αυτή η ταμπέλα, αυτή ρετσινιά. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά σε όποιον άνθρωπο το άκουσε αυτό και αναστατώθηκε».

 «Προσπαθώ σιγά σιγά να βρω τα κομμάτια μου, να συνεχίσω τη ζωή μου, να αποδείξω σε όλους πως δεν είμαι αυτό που νομίζετε. Μιλούσα αρκετό διάστημα με τους ψυχολόγους του παιχνιδιού γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Πολλές φορές σκέφτηκα πώς το ξεστόμισα αυτό το πράγμα. Πήρα το μεγαλύτερο μάθημα ζωής  που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπο»