Μενεγάκη: Οι στιγμές που έκλαιγε πριν βγει στον αέρα και η απόφασή να κάνει τέταρτο παιδί

27 Σεπ. 2021 - 12:19 | Show Biz
Μενεγάκη: Οι στιγμές που έκλαιγε πριν βγει στον αέρα και η απόφασή να κάνει τέταρτο παιδί

Μου έχει συμβεί να κλαίω, να σκουπίζω τα μάτια μου, να βάζω κολλύριο και να μπαίνω μέσα στο πλατό προσπαθώντας να συντονιστώ. Γι’ αυτό χρειάζεσαι πάντα καλούς συνεργάτες. Όταν είσαι μαζί με κάποιους ανθρώπους κάθε μέρα είναι αδύνατο να μη γίνετε φίλοι. Και φίλος δεν είναι μόνο αυτός με τον οποίο πηγαίνεις βόλτα, δήλωσε η  Ελένη Μενεγάκη στη  συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν έκλαιγε πριν βγει στον αέρα, αλλά και στην απόφαση της να κάνει τέταρτο παιδί στα 44 της.

Σε ερώτηση για τις απαιτητικές στιγμές που έχει βιώσει στην προσωπική της ζωή και την ψυχολογική διαχείριση προκειμένου να ανταπεξέλθει στη δουλειά της, η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε: “Η ζωντανή εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά όλα μαθαίνονται. Ο καθένας μας βρίσκει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τα πάντα. Για μένα τα πιο σοβαρά απ’ όλα είναι τα θέματα υγείας.

Άρα όλα τα άλλα που μπορεί να συμβούν μες στην καθημερινότητα και δυσκολίες μέσα στη δουλειά, που πάντα υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα, δεν θα βρεις πώς θα τα διαχειριστείς και πώς θα τα αντιμετωπίσεις; Πως θα σφίξεις τα δόντια και πως θα δώσεις ένα χαμόγελο στον άλλον που μπορεί να περνάει κάτι χειρότερο και ίσως περιμένει από σένα να του μεταδόσεις μια ανεμελιά; Τίποτα δεν είναι εύκολο” απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

“Μου έχει συμβεί να κλαίω, να σκουπίζω τα μάτια μου, να βάζω κολλύριο και να μπαίνω μέσα στο πλατό προσπαθώντας να συντονιστώ. Γι’ αυτό χρειάζεσαι πάντα καλούς συνεργάτες. Όταν είσαι μαζί με κάποιους ανθρώπους κάθε μέρα είναι αδύνατο να μη γίνετε φίλοι. Και φίλος δεν είναι μόνο αυτός με τον οποίο πηγαίνεις βόλτα” πρόσθεσε.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για την απόφασή της να κάνει τέταρτο παιδί

“Αποφάσισα στα 44 μου να μείνω έγκυος και δόξα τω Θεώ που τα κατάφερα γιατί είχα πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ” σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της συνέντευξη έπειτα από επτά χρόνια.

“Ήταν κάτι όμως το οποίο το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφο μου μέχρι να γίνει” πρόσθεσε.

 Η Ελένη Μενεγάκη υποστήριξε ότι τις αποφάσεις της δεν επηρεάζουν τα σχόλια που κάνει ο κόσμος.

“Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Αν αρχίσω να σκέφτομαι στα χρόνια που με ξέρετε και με βλέπετε μέσα από την τηλεόραση, σε αποφάσεις δικές μου πόσοι μπήκαν να σχολιάσουν και γιατί το έκαναν…” είπε, ενώ σημείωσε αυτό που την έχει στενοχωρήσει είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται.