Δημήτρης Καμπουράκης: Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα αλλά δεν μπορώ να ζω με αυτό

09 Οκτ. 2021 - 18:52 | Show Biz
Δημήτρης Καμπουράκης: Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα αλλά δεν μπορώ να ζω με αυτό

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα τόνισε ο Δημήτρης Καμπουράκης. 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Ελένη Καρποντίνη και την κάμερα του Όλα Γκουντ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους φόβους που του έχει προσφέρει η δημοσιογραφία καθώς και την μικρή τηλεοπτική του αποχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, που ζούμε; Μετά το συνηθίζεις.

«Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό». 
Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από κει, δεν ξέρω γιατί αλλά τα άφησα για λίγο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.