Δραγούμη: Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου

13 Οκτ. 2021 - 12:46 | Show Biz
Δραγούμη: Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην ηλικία των 12 ετών από έμπιστο φίλο των γονιών της.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

 Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια.

Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο, τόνισε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα.

 
 
Ο άνθρωπος που το έκανε έχει ήδη δικαστεί.