Μάρκος Σεφερλής: Δεν πρόλαβα τον πατέρα μου ζωντανό για δευτερόλεπτα

19 Οκτ. 2021 - 12:21 | Show Biz
Μάρκος Σεφερλής: Δεν πρόλαβα τον πατέρα μου ζωντανό για δευτερόλεπτα

Ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και μια σκηνή ζηλοτυπίας που του έκανε Έλενα Τσαβαλιά.

Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή αλλά η Έλενα δεν ζηλεύει και δεν μου κάνει σκηνές γιατί ξέρει ότι είναι δουλειά. Μόνο μια φορά σε μπουζούκια γύρισε το μάτι της, όταν φεύγα κι άκουγε τι μου είπε μια κοπέλα. Όπως πέρασα δίπλα από ένα τραπέζι, με σταμάτησαν για φωτογραφίες. Μία κοπελίτσα μου την έπεσε κανονικά κι εκεί γύρισε το μάτι της Έλενας. Πολύ κόσμια τής έδωσε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να ελπίζει. Βέβαια εγώ μετά την βρήκα στο Instagram και της εξήγησε ότι αυτό δεν έπρεπε να το κάνει. Μόνο μια φορά που έγινε μπροστά της κι ήταν περίεργο το περιστατικό. Αλλά γενικά δεν ζηλεύει, ξέρει τη δουλειά κι ότι είμαι άνθρωπος που θέλω να βγω και να ξεδίνω. Δεν μου κάνει έλεγχο , είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου τους έκανα όλους να γελάνε στην κηδεία. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το ίδιο βράδυ έπαιζα στο θέατρο, πήγα στην κηδεία την άλλη μέρα, τους έκαναν όλους να γελάνε. Είναι η άμυνά μου στο να μην συνειδητοποιήσω ότι «έφυγε» ο πατέρας μου. Σε δύσκολες καταστάσεις αντιδράω με χιούμορ. Δύσκολα έχω περάσει αλλά κατάθλιψη όχι. Ήμουν καλεσμένος στον “Όμορφο κόσμο το πρωί” όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου πέθανε. Τελικά δεν τον πρόλαβα για δευτερόλεπτα ».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του αποκάλυψε πόσο δεμένοι ήταν και τη στήριξη που έδωσε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Τέλος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τον Μάρκο Σεφερλής μοιράστηκε το πώς πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.