Επικαιρότητα:

Δόμνα Κουντούρη: Το Fame Story, η διπολική διαταραχή και η νέα της δουλειά ως delivery

27 Οκτ. 2021 - 08:32 | Show Biz
Δόμνα Κουντούρη: Το Fame Story, η διπολική διαταραχή και η νέα της δουλειά ως delivery

Συστήθηκε στο κοινό πριν από πολλά χρόνια μέσα από το «Fame Story». Έκτοτε, η ζωή της έχει αλλάξει καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. 

Ο λόγος για τη Δόμνα Κουντούρη η οποία έχοντας, ήδη, μιλήσει αρκετές φορές για τη διπολική διαταραχή, εξηγεί ότι πλέον τη ρυθμίζει με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Πέρασα δύσκολα, έχω διπολική διαταραχή, το ρυθμίζω, παίρνω την αγωγή μου και είμαι καλά. Είχα βγει ξυπόλητη στους δρόμους και περπάταγα ένα βράδυ, δεν ξέρω αν ήταν μόνο ένα βράδυ ή περισσότερα, δεν έχω την αίσθηση του χρόνου. Έχει γίνει στο παρελθόν και λάθος φαρμακευτικής αγωγής. 

Για να βιοποριστώ εργάζομαι και ως delivery
Η τραγουδίστρια δεν έχει πάψει να ασχολείται με τη μουσική, καθώς σήμερα είναι δασκάλα φωνητικής, ωστόσο, για να βιοποριστεί εργάζεται και ως delivery.

Πάντα ασχολούμαι με τη μουσική, είμαι δασκάλα φωνητικής, βέβαια για να βιοποριστώ δουλεύω και σε μια εταιρεία μεταφοράς τροφίμων ως delivery, ναι, είμαι αγγελιοφόρος τροφής ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα;.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στο Fame Story, η ίδια τονίζει ότι μάλλον δεν ήθελε αυτό που τότε αναζητούσε.

Μπήκα στο Fame Story γιατί νόμιζα ότι ήθελα κάτι και όταν το απέκτησα αυτό που ήθελα, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα επισημαίνει.