Επικαιρότητα:

Έλληνες ηθοποιοί που στα πρώτα βήματα της καριέρας τους πρωταγωνίστησαν σε βίντεο κλιπ

13 Νοε 2021 - 16:38 | Show Biz
Έλληνες ηθοποιοί που στα πρώτα βήματα της καριέρας τους πρωταγωνίστησαν σε βίντεο κλιπ

Πάμε να δούμε Έλληνες σταρ που στα ξεκινήματα τους έκαναν guest εμφανίσεις σε βίντεο κλιπ αγαπημένων καλλιτεχνών.
Το 1991 ο Απόστολος Γκλέτσος έπαιξε στο  «Διδυμότειχο blues»

Το 1992 ο Χρήστος Κυριαζής κάνει πάταγο με το δίσκο «μου θυμίζεις τη μάνα μου» και η Βάνα Μπάρμπα είναι η μούσα του στο τραγούδι «έχω κλάψει»

Το 1998 η Βάνα βάζει φωτιά σε γράμματα μέσα από τον ύμνο του Γιάννη Πάριου «τόσα γράμματα»

Το 1993 ο Γιάννης Βασιλείου τραγουδά «Πρώτο σου φιλί, ναι» και τον ρόλο της μοιραίας πρωταγωνίστριας έχει αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το 1996 στο σουξέ του Λάμπη Λιβιεράτου «Μπαμ και κάτω» εμφανίζεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η 15χρονη τότε Βίκυ Καγιά πρωταγωνίστησε στο video clip του Λευτέρη Πανταζή «Το ωραιότερο πλάσμα» που είχε συνθέσει ο Νίκος Καρβέλας.

Το 1990 ο Μιχάλης Ρακιντζής κυκλοφορούσε το τραγούδι του «Προκαλείς» με πρωταγωνίστρια την καστανή τότε Ελένη Μενεγάκη

Το 1998 η Ελένη ,σταρ του Πρωινού καφέ, εκανε guest εμφάνιση στο τραγούδι του Λάμπη Λιβιεράτου «Δακρυ Δακρυ» που του έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

Το 1996 ο Γιάννης Στάνκογλου  συμμετείχε στο πλατινένιο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Είσαι η αγάπη μου» που της έγραψε ο Φοίβος.

Η Άντζυ Σαμίου στο βιντεο κλιπ του τραγουδιού «Για αυτά τα μάτια» χρησιμοποίησε έναν γόη της πασαρέλας τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Το 1997 στο ντεμπούτο κλιπ «δίχως λόγο και αφορμή» η Νατάσα Θεοδωρίδου φλερτάρει με τον μετέπειτα ηθοποιό Ιωσήφ Μαρινάκη.

Η Μαρία Σολωμού το 2001 γίνεται η πρωταγωνίστρια του video clip του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι του «Φοβάμαι πως».

Ο Κώστας Μαρτάκης το 2007 συμμετείχε ως μοντέλο στο video clip για το τραγούδι της Άννας Βίσση «Call Me», την αγγλόφωνη εκδοχή του «Είσαι».