Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα

20 Νοε 2021 - 15:39 | Show Biz
Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στην Αννίτα Πάνια προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή ,Τι λες τώρα. Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορούσε να μην απαντήσει για όσα έχουν γίνει από τότε που και η ίδια μίλησε δημόσια και ξεκαθάρισε μια και καλή για τον γνωστό παρουσιαστή.

«Δεν μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές, δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος και χωρίς να το θέλω. Έχω κι εγώ μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα τελείως αυθόρμητα ότι κάτι με έχει στεναχωρήσει από τον Νίκο, ότι δεν μου έχει ευχηθεί για το παιδί κλπ. Αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να το πω στον αέρα, έπρεπε να το πω στον ίδιο από τη στιγμή που με είχε πειράξει», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο και αυτό το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση γιατί το είπα προχθές και σε μια συνέντευξη γραπτή κι επειδή το γραπτό είναι πολύ διαφορετικό από το προφορικό και μεταφέρθηκε αλλιώς στα σάιτ. Δεν το είπα έτσι ακριβώς, είπα απλά ότι θεωρώ ότι είναι κάτι μεταξύ μας και δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό».

  
 «Με πάρα πολύ ωραία διάθεση το λέω και θέλω να το λήξουμε εδώ. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω τηλεοπτικά. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε αρκετά. Τηλεοπτικά και δημόσια δεν θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα γιατί σέβομαι τη σχέση που έχω με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, δεν έχουμε λογοφέρει. Το θέμα κλείνει εδώ και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά», είπε κλείνοντας η Μαρία Ηλιάκη.