Επικαιρότητα:

Σεργουλόπουλος: Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Θα ξαναέκανε τηλεόραση με τη Μπακοδήμου;

20 Νοε 2021 - 18:24 | Show Biz
Σεργουλόπουλος: Στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Θα ξαναέκανε τηλεόραση με τη Μπακοδήμου;

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το Σάββατο στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την προσωπική του ζωή και την σχέση με τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν υπήρξα δειλός άνθρωπος. Ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου και δεν τολμούσα να πω τα πράγματα που ήθελα να πω. Κανείς δεν φανταζότανε ότι μπορεί να εκτεθώ τόσο πολύ σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπος, να βγω προς τα έξω και να μιλήσω.

Το καλό είναι πως όταν μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε όμορφα και τα τα χρόνια που έρχονται στην πλάτη μας είναι χρόνια γνώσης

«Θέλω ο γιος μου να έχει μόρφωση, μεγαλώνοντας να έχει μια σωστή εκπαίδευση, να είναι μορφωμένος. Να μη γίνει και επιστήμονας αλλά να γνωρίζει τι γιορτάζουμε στις 17 Νοεμβρίου και γιατί δεν πάει σχολείο εκείνη τη μέρα. Το πετυχαίνει όμως, το καταλαβαίνει» πρόσθεσε, επίσης, ο παρουσιαστής και ηθοποιός στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. «Πολλές φορές τον βλέπω να συγκινείται και όταν συγκινείται είναι σαν να ντρέπεται».

'Εχω υπάρξει στο παρελθόν δειλός άνθρωπος, ήμουν πιο κλειστός στον εαυτό μου, αν ρωτούσες τους συμμαθητές μου, κανείς δεν φανταζόταν ότι θα εκτεθώ τόσο. Μεγαλώνουμε και τα πράγματα κάθονται ωραία. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια κομβική στιγμή ή ήταν μία ολόκληρη διαδικασία. Άρχισα να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου όταν έκανα το πρωινό, όταν είχα την αποδοχή του κόσμου" είπε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού.

 
Αυτή τη χρονιά, τον απολαμβάνουμε στη σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" σε έναν ιδιαίτερο ρόλο. Τι κοινά μπορεί να έχει με τον Ιταλό μαφιόζο; Μα την ενασχόληση με τα κοινά.Συγκεκριμένα ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξήγησε: "Δεν είναι τόσο κόντρα ρόλος. Ναι μεν ο άνθρωπος αυτός είναι μαφιόζος και θέλει εκδίκηση, αλλά η μητέρα του τον άφησε στο ορφανοτροφείο και εκεί έκανε κακές παρέες. Είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, επίσης το μεγάλο κομβικό σημείο είναι, ότι είναι παλιό ΠΑΣΟΚ, θέλει να γίνει ένας δεύτερος Ανδρέας".

Αμέσως μετά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: "Όταν ήμουν πιο μικρός πολύ ανακατευόμουν με την πολιτική, τώρα ξερεις κάτι δεν ανακατεύομαι με την πολιτική, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολιτική συνείδηση, έχω μια ιδεολογία αλλά όχι όπως το είχαμε παλιότερα. Δεν έμπαινα σε ψηφοδέλτιο, προτιμώ με τη δυνατότητα που μου δίνετε εσείς να πω την άποψή μου από το να μπω και να διεκδικήσω την ψήφο και να μπω σε μια αρένα".

Κατά το "Gambit της παρουσιάστριας", το παιχνίδι γρήγορων ερωτήσεων της εκπομπής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρωτήθηκε για το εάν θα έκανε ξανά τηλεόραση με τη Μαρία Μπακοδήμου. Ο ίδιος χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε πως με σιγουριά: "Βεβαίως".