"Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος. Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι"

22 Νοε 2021 - 15:47 | Show Biz
"Ο Λευτέρης Πανταζής είναι κακός άνθρωπος. Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι"

Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω. Εγώ τον αγαπώ. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει και θέλω να είμαστε φίλοι αλλά δεν γίνεται να είμαστε φίλοι. “Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο δηλώσεις που έκανε για τον Λευτέρη Πανταζή σίγουρα θα συζητηθούν.

Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν με ήθελαν τραγουδιστές. Δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ, είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Η Άντζελα δεν είναι κακιά, ο άλλος είναι κακός. Η Άντζελα ότι φοβάται τον ανταγωνισμό. Σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω» είπε.

«Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω. Εγώ τον αγαπώ. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει και θέλω να είμαστε φίλοι αλλά δεν γίνεται να είμαστε φίλοι. “Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός» είπε για τον Λευτέρη Πανταζή.