Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θέλω να σε χάσω

23 Νοε 2021 - 21:54 | Show Biz
Γιάννης Αϊβάζης: Η κόρη μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θέλω να σε χάσω

Είσαι μόνος. Είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι, όμως, τόσο η μοναξιά όσο αυτά που βλέπεις μέσα...

Δαγκώθηκα το πρώτο πρωί που με πήρε τηλέφωνο η Ισμήνη. Έκλαιγε και μου έλεγε ότι έχει ακούσει τόσα πολλά για αυτούς που μπαίνουν στο νοσοκομείο και δεν θέλω να σε χάσω. Εκεί δαγκώνεσαι...

Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης που βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του Αντ1.  Μάλιστα, ο ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία.

 «Έχω κάνει και τα δύο εμβόλια από τον Ιούνιο. Έκανα AstraZeneca και από τους πρώτους. Ήξερα ότι θα κάνω το εμβόλιο αν τυχόν το περάσω, να το περάσω πιο ελαφριά. Όχι ότι θα είμαι άτρωτος» υπογράμμισε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης και πρόσθεσε: «Εγώ κόλλησα και μετά κόλλησα τη Μαρία και η Μαρία το παιδί».

Όπως αποκάλυψε, κόλλησε τον ιό από έναν φίλο του, με τον οποίο είχε βγει για καφέ. Ακόμη, αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε, με κύριο εκείνο της έλλειψης οξυγόνου.

«Είσαι μόνος. Είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι, όμως, τόσο η μοναξιά όσο αυτά που βλέπεις μέσα. Με έβαλαν σε θάλαμο με άλλους έξι. Δεν υπάρχει διαλογή. Όταν πας σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν κάνουν διαλογή. Δεν έχουν την πολυτέλεια, γιατί δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί κι ο ιός. Ήμουν με συνανθρώπους μας που οι τρεις ήταν πολύ πιο βαριά από εμένα. Είδα πολλά πράγματα. Ο άνθρωπος που μιλούσαμε κανονικά, μέσα σε δύο ώρες ήρθε ραγδαία επιδείνωση και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν» εξομολογήθηκε.

 Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει τα άσχημα μηνύματα που δεχόταν από αντιεμβολιαστές, αφού εισήχθη στο νοσοκομείο. «Υπήρχαν άνθρωποι που μου έστελναν μηνύματα: «Ψόφα, πήγες κι έκανες το εμβόλιο». Μιλάμε τρομερά μηνύματα» ανέφερε.

 Σχετικά με το πώς αντέδρασε η κόρη του Ισμήνη, όταν εκείνος νοσηλεύτηκε, εκμυστηρεύτηκε: «Δαγκώθηκα το πρώτο πρωί που με πήρε τηλέφωνο η Ισμήνη. Έκλαιγε και μου έλεγε ότι έχει ακούσει τόσα πολλά για αυτούς που μπαίνουν στο νοσοκομείο και δεν θέλω να σε χάσω. Εκεί δαγκώνεσαι».