Φίλιππος Πλιάτσικας: Ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας το Έπαψες αγάπη να θυμίζεις

24 Νοε 2021 - 15:54 | Show Biz
Φίλιππος Πλιάτσικας: Ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας το Έπαψες αγάπη να θυμίζεις

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για μια συγκινητική ιστορία με μία κοπέλα που ήταν σε κώμα. Ακόμα αναφέρθηκε στις πρώτες δύσκολες μέρες και τις συναυλίες, τον ρόλο του Μπάμπη Στόκα και το τέλος που έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα.

 «Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν στην καλυτερή μου κατάσταση. Είχα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα μυαλό να το συνειδητοποιήσω. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν είχαμε δημιουργηθεί. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις συναλίες, από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτηρίων από 7 άτομα μέχρι κανένα. Κάναμε διάφορες δουλειές για να ζήσουμε, εμείς φτιάξαμε μαγαζί με πίτσες, αλλά δεν ξέραμε να φτιάχνουμε», είπε αρχικά για να προσθέσει σχετικά με την «τελευταία συναυλία» του συγκροτήματος:

 «Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14 χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παραδώσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Μου είπαν ότι ξύπνησε από το κώμα ακούγοντας το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις»

«Ήταν μια ιστορία πολύ συγκινητική. Είχε έρθει ένας άνδρας και μια γυναίκα και το παιδί τους είχε μείνει σε κώμα και αγαπούσε πολύ ένα τραγούδι του συγκροτήματος. Τους είχε πει ο γιατρός να της βάζει αυτό το τραγούδι να ακούει και τελικά ξύπνησε. Η ιστορία αυτή ήταν τόσο συγκινητική που αργήσαμε πολύ να βγούμε στη σκηνή. Ελπίζω να είναι καλά αυτό το κορίτσι. Το τραγούδι ήταν το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις».