Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα όσα ήθελα

02 Δεκ. 2021 - 07:23 | Show Biz
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα όσα ήθελα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωινό της Τετάρτης, για την περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως «βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα αυτά που θα ήθελα να πω όντας στο σπίτι. Είναι στο τσακ… Δεν το ξέρεις… Σου λένε ότι αν πέσει το οξυγόνο κάτω από 90 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Αναρωτιέσαι αν σε πενήντα λεπτά ή σε μια ώρα μπεις στο νοσοκομείο και λες, «κάτσε θα προλάβω να πω όλα αυτά που θέλω να πω». Γιατί δεν το ξέρεις τι είναι αυτό που σου συμβαίνει».

«Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό που έχουν να κάνουν με τον γιο μου, τον Αναστάση. Φανταστείτε πως σκέφτηκα να κάτσω να γράψω, με έναν τρόπο δικό μου, κάποια πράγματα».

Επίσης, καθώς βρέθηκε στην παρουσίαση νέου βιβλίου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκλόνισε δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «έχω έναν οκτάχρονο γιο με τον οποίο δεν μένουμε μαζί. Είμαι χωρισμένος, μένει με την μητέρα του, έχω να τον δω μια εβδομάδα και θα τον έπαιρνα το Σαββατοκύριακο. Και αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ και μου πουν πως μπαίνω στο νοσοκομείο; Και αν δεν βγω από το νοσοκομείο; Εγώ δεν του είπα όσα ήθελα… Δεν πρόλαβα»