Δημήτρης Σταρόβας: Η εξομολόγηση για τον βιολογικό του πατέρα – Δεν τον γνώρισα ποτέ

02 Δεκ. 2021 - 17:23 | Show Biz
Δημήτρης Σταρόβας: Η εξομολόγηση για τον βιολογικό του πατέρα – Δεν τον γνώρισα ποτέ

Στην αποκάλυψη ότι δεν γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα προχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο γνωστός μουσικός, ο οποίος έχασε την μητέρα του πριν από μερικές εβδομάδες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούνιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για πρώτη φορά για την οικογένειά του.

Παρ’ όλη τη φτώχεια που υπήρχε, μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σταρόβας εξομολογήθηκε ότι «δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή». Και πρόσθεσε: «τη μητέρα μου την είχαν προσεγγίσει συγχωριανοί του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δεν δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα».

Δημήτρης Σταρόβας: Ο βιολογικός μου πατέρας όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου εξαφανίστηκε
«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό. Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα», ανέφερε ακόμη ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για την απώλεια της μητέρα τους ανέφερε: «Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως διαχειρίζεται κανείς την ξαφνική απώλεια. Κοιμόμουν με αυτήν την σκέψη. Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται».