Ναταλία Τσαλίκη: Στα 18 μου έφυγα από το σπίτι κι έκανα 3 χρόνια να μιλήσω στους γονείς μου

03 Δεκ. 2021 - 19:06 | Show Biz
Ναταλία Τσαλίκη: Στα 18 μου έφυγα από το σπίτι κι έκανα 3 χρόνια να μιλήσω στους γονείς μου

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  του Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι  έφυγε από το σπίτι της αμέσως, μόλις ενηλικιώθηκε, καθώς η σχέση της με τη μητέρα της ήταν πολύ δύσκολη.

«Έχω φύγει από πολύ μικρή από το σπίτι μου, ήμουν 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς με την οικογένειά μου, γιατί έπρεπε να το κάνω. Είχα να τους μιλήσω 3 χρόνια, είχαμε προσωπικές κόντρες. Δεν είχα άλλη επιλογή τότε, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό, εξομαλύνθηκαν τα πράγματα, εκείνα τα 3 χρόνια ήταν δύσκολα. Στα πρακτικά κυρίως δυσκολεύτηκα», 

 «Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος ήταν ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της. Από τον πατέρα μου και την γιαγιά μου είχα πάρει πολλή αγάπη. Αλλά, από την μητέρα πάντα την έχεις περισσότερη ανάγκη» .

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε επίσης στο κίνημα του #MeToo. 

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι' αυτό πήρα αμέσως θέση, όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα: "καλά κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται". Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ γενναίο να μπορείς να εκθέσεις έτσι τα τραύματά σου»