Σταύρος Σβήγκος: Δεν είναι απαραίτητα κακές οι ναρκωτικές ουσίες

05 Ιαν. 2022 - 18:55 | Show Biz
Σταύρος Σβήγκος: Δεν είναι απαραίτητα κακές οι ναρκωτικές ουσίες

Με αφορμή την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις ταλέντο μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ναρκωτικές ουσίες  καθώς εξέφρασε και την άποψη του για την θρησκεία και την βάπτιση που τέλεσαν με την σύντροφο του για τον γιο τους.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Σβγήκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να εργαστώ στο ΚΕΘΕΑ, όπως ακόμα έχω τέτοιες ανάγκες. Δεν είχα κάποιο προσωπικό βίωμα. Σαφώς γνωρίζω τις ουσίες».

Όταν η δημοσιογράφος του MEGA ρώτησε τον ηθοποιό για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο, εκείνος παραδέχθηκε πως «ναι, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακές και πρέπει να ξορκίσουμε το κακό. Ας αλλάξει ο τρόπος που κυκλοφορούν για να ισιώσει και το υπόλοιπο πράγμα. Αυτή είναι η άποψη μου».

«Επίσης πολλές φορές, όπως ξέρουμε όλοι, η δημοσιογραφία μπερδεύεται και αντί να μεταφέρει σωστά τα λεγόμενα και την είδηση, φτιάχνει κάπως πιο λαμπερή την είδηση για να πουλήσει. Μπορεί να έχω κάνει, αλλά έχει μεγάλη διαφορά το «είμαι χρήστης» γιατί χρήστης είναι αυτός που έχει μια συνέχεια απέναντι σε μια ουσία. Είναι μεγάλη η διαφορά από το να πεις πως έχω δοκιμάσει».

 «Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο αλλά βαφτίσαμε το γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης και ήθελα να το σεβαστώ» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

zappit