Επικαιρότητα:

Άννα Αδριανού: Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο

12 Ιαν. 2022 - 13:48 | Show Biz
Άννα Αδριανού: Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο

Η  Άννα Αδριανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμος της με τον Γιάννη Βούρο, την επιλογή να μην κάνει παιδί, αλλά και τις απώλειες που την ένωσαν με τον αείμνηστο πατέρα της.

 Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα μικρή τον Γιάννη Βούρο. Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι στα πράγματα, είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα στους γάμους μου μέχρι που γνώρισα τον άντρα μου»

 «Σε ένα διαζύγιο οι άνθρωποι πονάνε περισσότερο γιατί τους τσακίζει το αν θα ξαναείναι ευτυχισμένοι. Όταν κλείνει μια πόρτα στη ζωή, όπου κι αν κλείνει ανοίγει μια άλλη. Οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα αν έχουν ή δεν έχουν παιδί. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά θέλουν πολλή ενέργεια και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα».

 «Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών, την ίδια περίοδο πέθανε ο αδερφός μου. Ξαφνικά ο πατέρας μου έγινε μπαμπάς και μαμά. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι είναι τυχερός γιατί δεν έχασε εμένα που ήμασταν πιο κοντά τόσα χρόνια