Φωτιά στο Instagram έβαλαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

17 Ιαν. 2022 - 06:32 | Show Biz
Φωτιά στο Instagram έβαλαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης με την πρώτη κοινή τους φωτογραφία

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε τα πιο καυτά νέα της showbiz και σας τα παρουσιάζει.
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έριξαν… το Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα social media. Η τραγουδίστρια ανέβασε story με τον ηθοποιό, γράφοντας στη λεζάντα «αγάπη μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός. Φαίνεται πως η αγάπη για την υποκριτική δεν έσβησε, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πως αν διαβάσει κάποιο ρόλο κι αν έκανε μαθήματα υποκριτικής θα το τολμούσε. Την ίδια στιγμή ανέφερε πως φαντάζεται τον εαυτό του ως μπαμπά, ένα αίσθημα που έχει ξεκινήσει από τα 25 του χρόνια.

Ο Θοδωρής Αθερίδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου και μίλησε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ένα μεγάλο σοκ για τον Θοδωρή Αθερίδη. Οι δύο ηθοποιοί σταμάτησαν να κάνουν παρέα γύρω στο 2000, γιατί του εξήγησαν πως η παρέα μαζί του θα τον έριχνε ξανά στο αλκοόλ.

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πως η μητέρα του γιου του είναι Μεξικανή και ζει στην Ελλάδα, ενώ η κόρη του μένει με τον αγαπημένο της στην Δανία.

Έξι χρόνια μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, ο Κώστας Φαλελάκης αποκαλύπτει τον κανιβαλισμό που βίωσε στο διαδίκτυο: «Μετά το θάνατο του Μηνά, η δουλειά και οι φίλοι ήταν οι δύο πυλώνες ισορροπίας μου. Τα έχασα και τα δύο, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» τόνισε και συμπλήρωσε πως δεν θέλει να δίνει αρκετές συνεντεύξεις.

«Με κανιβάλισαν τα media και σοκαρίστηκα. Ακόμη δεν είχε φύγει το φέρετρο από την τελετή και με πήρε κάποιος που είχε εκπομπή και ήθελε να μου μιλήσει. Για όνομα του Θεού! Έκτοτε “κατέβασα ρολά” και ήμουν με πολύ οικείους μου ανθρώπους», είπε.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε το νέο ειδύλλιο του Survivor: «Όταν θα μπει το πρώην αγόρι της Μυριέλλας στο Survivor θέλω να δω αντίδραση!».