Επικαιρότητα:

Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας – Τι λέει για τον θάνατο της συζύγου του από κορονοϊό

17 Ιαν. 2022 - 07:07 | Show Biz
Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας – Τι λέει για τον θάνατο της συζύγου του από κορονοϊό

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός κλαρινίστας Βασίλης Σαλέας, καθώς η σύζυγός του Κάρμεν Παναγιωτοπούλου πέθανε από κορονοϊό. Η 62χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν διασωληνωμένη στο Λαϊκό Νοσοκομείο και έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας, δεν μπορεί να πιστέψει πως η σύζυγός του έφυγε τόσο άδικα από την ζωή. “Δεν το χωράει ο νους μας. Δεν το πιστεύουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σαλέας σε δηλώσεις που έκανε στο Star. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. “Ήταν υγιέστατη και στο τέλος δεν τα κατάφερε” λέει με την φωνή του να βγαίνει με δυσκολία.

Η 62χρονη είχε προγραμματίσει να εμβολιαστεί, ωστόσο το ανέβαλε επειδή νόσησε.

“Είχε προγραμματίσει να εμβολιαστεί αλλά επειδή νόσησε, θα γινόταν μετά από τρεις μήνες αυτό. Νόσησα κι εγώ αλλά θα κάνω το εμβόλιο τώρα που θα περάσουν οι δύο μήνες” σημείωσε ο Βασίλης Σαλέας.

Η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Βασίλη Σαλέα ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα με το κλαρίνο του, ενώ τώρα την πορεία του συνεχίζει ο γιός του.