Ανέστης Βλάχος: Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι τα τελευταία χρόνια ζωής του

20 Ιαν. 2022 - 08:54 | Show Biz
Ανέστης Βλάχος: Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι τα τελευταία χρόνια ζωής του

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξει η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, ο γιος του Ηρακλής ξεσπάει και μιλάει για άθλιες συνθήκες τα τελευταία χρόνια ζωής του δημοφιλούς πατέρα του.

Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι Με αυτή τη φράση ο γιος του ηθοποιού περνά στην αντεπίθεση κάνοντας σοβαρές καταγγελίες.

Ανέστης Βλάχος: Το θρίλερ με τη διαθήκη του ηθοποιού
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, όλα ξεκίνησαν με τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου τον Αύγουστο του 2021. Μια πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του Ηρακλή Βλάχου για σύνταξη διαθήκης του πατέρα του σε ανυπόστατο χρόνο έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις. Κανείς δεν γνώριζε αν τελικά υπήρχε η περιβόητη διαθήκη που είχε συντάξει ο ίδιος, η οποία κατατέθηκε στο Ειρηνοδικείο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού. Έκτοτε ο γιος του Ηρακλής βρίσκεται σε αντιπαράθεση τόσο με την ετεροθαλή αδελφή του όσο και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Μαρία Γαρίτση.

“Τη Δευτέρα περιμένω το προφανές και όπως μας έχει προαναγγελθεί, η διαθήκη αυτή φέρνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην κόρη του Έλλη” λέει αρκετά θυμωμένος καθώς ζητήματα τέτοιου είδους κάνουν πολλά χρόνια να επιλυθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη.

“Από τη δική μας πλευρά θα υπάρξουν τριών ειδών νομικές προσβολές: α. για τη νόμιμη μοίρα, β. προσβολή για τη μη γνησιότητα της διαθήκης, γ. ο πατέρας μου δεν είχε δικαιοπρακτική ικανότητα. Το τελευταίο σημαίνει ότι ο μπαμπάς λόγω αλλεπάλληλων εγκεφαλικών δεν είχε την ικανότητα να συντάξει καμία διαθήκη. Είχε μάλιστα νοσηλευτεί τρεις φορές πολύ σοβαρά.

Κρατάει στα χέρια του φωτογραφίες με τον πατέρα του και μονολογεί. “Το θέμα είναι καθαρά ηθικό για εμένα που είμαι γιος του. Την υπόθεση της διαθήκης θα τη φτάσω μέχρι τέλους και δεν ζητάω τίποτα από θέμα οικονομικό ή περιουσιακό στοιχείο για να πάει στην κατοχή μου” αναφέρει υποστηρίζοντας πως όσα του ανήκουν θα περάσουν σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο.

“Δυστυχώς του Ανέστη δεν του άξιζε να ζει έτσι τα τελευταία χρόνια της ζωής του” σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ηρακλής Βλάχος. Σε ερώτηση τι έκανε ο ίδιος και γιατί τον είχαν αφήσει σε τέτοια κατάσταση όπως ισχυρίζεται, δηλώνει: “Μόλις πήραμε χαμπάρι τι ακριβώς συνέβαινε, πήραμε τα ηνία στα χέρια μας και δεν τον αφήσαμε ούτε λεπτό μόνο του μέχρι και τον θάνατό του. Ήμασταν νύχτα μέρα εκεί. Ήταν όμως πολύ αργά. Δυστυχώς δεν είχαμε καταλάβει το παραμικρό απ’ όσα περνούσε”.