Επικαιρότητα:

Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές

20 Ιαν. 2022 - 15:19 | Show Biz
Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές

Είχα δικαστήρια με τη μητέρα του γιου μου. Πολλά δικαστήρια, λόγω διατροφών κτλ. Οι περισσότερες αυτό κάνουν, παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και ζητούν διατροφές.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάθης Αγγελόπουλος, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής Πρωινό.

Η άποψη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά να σχολιάζει: «Κι εμένα μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά τι να σχολιάσεις… Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε γενικότερα ούτε ειδικότερα. Είναι όλο τόσο πολύ λάθος που κανονικά η συζήτηση ξεκινά από το ότι στον κόσμο έρχονται παιδιά από δύο ανθρώπους. Στον κόσμο φέρνει ένα ζευγάρι ένα παιδί που είναι ιερό. Για το πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί συμβάλλουν δύο άνθρωποι. Το σημαντικό είναι να μεγαλώσει σωστά το παιδί. Με αυτόν τον γνώμονα πρέπει να γίνονται οι συζητήσεις. Ούτε τι κάνει η γυναίκα, ούτε τι κάνει ο άνδρας. Η διατροφή δίνεται για το παιδί, τώρα εάν εσύ δεν θες, δεν δίνεις».

«Προφανώς, ήταν λάθος η δήλωσή του. Συγγνώμη Στάθη μου αλλά εσύ γίνεσαι γραφικός. Όμως ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα προσωπικό βίωμα, η γενίκευση είναι λανθασμένη σε κάθε περίπτωση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα 

Ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως προτιμάει να πεθάνει από τον ιό παρά να εμβολιαστεί, μίλησε και για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό στην ΜΕΘ.

«Πολύ δύσκολες οι μέρες στην εντατική, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν αυτό. Ο ιός υπάρχει. Δεν έχω πειστεί ότι το εμβόλιο μπορεί να με προστατεύσει όσο θα ήθελα εγώ. Ο άντρας της πρώτης ξεδερφούλας μου έκανε το εμβόλιο και μετά από δύο μήνες έβγαλε όγκο στο κεφάλι. Θα μου πεις, το προκάλεσε το εμβόλιο; Μπορεί και να το προκάλεσε το εμβόλιο. Πόσο σίγουρος είμαι εγώ ότι ο κ. Άδωνις, ο κ. Μητσοτάκης και όλοι αυτοί έχουν κάνει το εμβόλιο; Το πραγματικό εμβόλιο».