Η Δανάη Μπάρκα απαντά για τον Τίμο Ζαχαράτο - Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

23 Ιαν. 2022 - 19:35 | Show Biz
Η Δανάη Μπάρκα απαντά για τον Τίμο Ζαχαράτο - Ποια είναι η αλήθεια για τη σχέση τους

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, ενώ εξήγησε και το πως βρέθηκε να έχει αποκτήσει τη σκυλίτσα του, Μπουκιά.

Σε ποιον ανήκει η Μπουκιά; Η Δανάη Μπάρκα απαντά: Τώρα πια είναι… από κοινού, πάει λίγο και σε εκείνον, αλλά τον τελευταίο ενάμιση μήνα μένει μόνιμα σε μένα. Αν φύγω όμως κανένα διήμερο, την αφήνω στον Τίμο και εξήγησε: Είναι αξιολάτρευτη και μοιάζει δύσκολο να την αποχωριστεί κανείς. Την πρώτη μέρα που πήρε ο Τίμος την Μπουκιά, τυχαία ήμασταν μαζί. Την είχα πάρει αγκαλιά και δεν έφευγε, πάθαμε έναν έρωτα – τόσο εκείνη με εμένα όσο κι εγώ με εκείνη. Και λίγες μέρες μετά που τα δικά μου σκυλάκια έλειπαν, ήταν στον μπαμπά τους (σ.σ. τον πρώην σύντροφό της), του είπα να μου τη δώσει για μία μέρα. Ήρθε λοιπόν η Μπουκιά στο σπίτι και μετά δεν ήθελε να φύγει. Τον τελευταίο καιρό ο Τίμος έχει πάρα πολλές δουλειές και λείπει για ώρες από το σπίτι του. Πλέον του την πήρα και επισήμως!.

Ερωτηθείσα για την απόφασή της να μην μιλά για τα προσωπικά της υπογράμμισε: “Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μιλούσα, θα το δεις και σε πολύ παλιότερες συνεντεύξεις μου. Τα Μέσα έγραφαν για τη σχέση που είχα τότε γιατί μας έβλεπαν. Ήμασταν οκτώ χρόνια με τον πρώην σύντροφό μου και ήταν απόλυτα λογικό. Όμως, δεν μιλούσα για τον Πάνο σε συνεντεύξεις μου σχεδόν ποτέ. Γιατί; Θεωρώ πως δεν κερδίζει κάποιος κάτι αν μάθει τα προσωπικά μου. Θα μου πεις “είσαι τόσο αλαζόνας που θεωρείς πως αν ακούσουν κάτι άλλο από εσένα, κάτι κερδίζουν;”. Όχι. Προτιμώ, όμως, να αναπαραχθεί όταν πω, για παράδειγμα, πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τη γιαγιά μας και τον παππού μας, παρά να δηλώσω πως είμαι ερωτευμένη. Και είμαι χαρούμενη που δεν βγαίνει προς τα έξω κάτι για την προσωπική μου ζωή το οποίο να μην ελέγχω εγώ” και πρόσθεσε: “Όταν κάτι είναι επίσημο, είναι ωραίο όποιος θέλει και με όποιον τρόπο θέλει να το μοιράζεται, γιατί μοιρασμένη χαρά διπλή χαρά. Στην παρούσα φάση, όμως, προτιμώ να μοιραστώ κάτι πιο ουσιαστικό από το να ανεβάσω (σ.σ. στα social media) την αγάπη μου για ένα αγόρι, που μπορεί αύριο να μην είναι το αγόρι μου. Αν κάτι είναι επίσημο και έχει και μια διάρκεια, θα το ανεβάσω και θα το πω. Αλλά φαντάσου με όποιον βγαίνω ραντεβού να βάζω και φωτογραφία”.