Επικαιρότητα:

Λυπάμαι την κατάντια του Πέτρου Φιλιππίδη - Για τον Λιγνάδη ήταν γνωστό η σ3ξουαλική του επιλογή

26 Ιαν. 2022 - 18:28 | Show Biz
Λυπάμαι την κατάντια του Πέτρου Φιλιππίδη -  Για τον Λιγνάδη ήταν γνωστό η σ3ξουαλική του επιλογή

Ο Σπύρος Σαραφιανός έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο αλλά και για τον  Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λυγνάδη

 -Συνάδελφοί σας προφυλακίστηκαν με την κατηγορία πολύ σοβαρών αδικημάτων. Σοκαριστήκατε;

Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις την ιδιωτική πλευρά των ανθρώπων. Όλο αυτό το θέμα μου προξένησε μια τεράστια λύπη. Σαφέστατα είμαι δίπλα σε όσους έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και πράξεις. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Από την άλλη μεριά όμως, με λυπεί πάρα πολύ το πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεπέρασε τα όρια που μπορεί να έχουν οι πράξεις μας. Λυπάμαι την κατάντια του Πέτρου. Να είσαι ταλαντούχος, να έχεις φτάσει σε ένα σημείο και να μην σέβεσαι το πού έχεις φτάσει, αλλά και τον κόσμο που σε έφτασε εκεί. Είναι αδύνατον να φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους. Αυτό με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Δεν έχω δουλέψει μαζί του για να έχω προσωπική άποψη, αν και άκουγα διάφορα, όπως ότι ήταν αυταρχικός, αλαζονικός και απότομος. Αυτή την σκοτεινή και άθλια πλευρά δεν την γνώριζα και δεν πιστεύω ότι την γνώριζαν και πολλοί καθώς αυτά τα κρύβουν, δεν τα ομολογούν ούτε στον εαυτό τους.

 Όσον αφορά τον Λιγνάδη, το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν η σεξουαλική του επιλογή. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τέτοιες γκρίζες ζώνες. Είτε λέγεσαι Φιλιππίδης, είτε λέγεσαι Λιγνάδης, όπως κι αν λέγεσαι, είναι ντροπή αυτές οι συμπροφορές. Η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από όλα και όταν μας συμβαίνει κάτι πρέπει να μιλάμε αμέσως. Να μην φοβόμαστε!